Har du husket brænde?  

Har du husket brænde

Sharing is caring!

Hvis man er bosat i Danmark, så ved man at det er rigtig kold mange gange om året, hvilket også gør, at mange danskere har store varmeregninger. Kan du genkende dette?  Det er er i hvert fald mange der kan. Så vil du gerne spare lidt ekstra penge på varmeregningen i åre og de næste mange år, så skal du bare læse med videre her. Som du nok allerede har læst, så bliver der spurgt om du har husket brænde. Det er nemlig ved hjælp af brænde, at du kan spare en masse penge.

Hvorfor gøre brug af brænde?  

Det er jo som sagt igennem brugen af brænde, at du kan spare en masse penge lige som mange andre. Der er flere gode grunde ud over din pengepung til, hvorfor du skal vælge at bruge brænde, men det vil jeg komme ind på senere. Ved at du bruger brænde, som varme kilde, så kan du spare på fx fjernvarmen, som de fleste bruger. Det er nemlig billigere at bruge brænde, som varme kilde end det er at bruges fjernvarme. Grunden til dette, at du ikke skal betale et firma eller flere firmaer til at lave din varme. Nej med brænde, kan du nemt bare gå ud og fælde det brænde, som du har brug for. Her skal du ikke betale en mellemmand for at få dit varme. Det er en super smart ide, hvilket også gør at du spare rigtig mange penge i længden.  

 

Der er flere forskellige steder, hvor du kan hente dit brænde fra. Har du fx din egen skov, så kan du rolig bare gå ud og hente noget der. Det er den billigste måde, hvorpå du kan få brænde på. Ellers findes der to andre muligheder, men de er stadigvæk billigere end fjernvarmen. Det næst billigste måde, er ved at du laver en aftale med en skov ejer, og du ved at betale denne person kan få noget brænde. Den dyreste måde er ved at bestille færdig og leveret brænde hjem til dig. Men det er som sagt den dyreste måde, hvorpå du kan skaffe dig selv brænde på.

Andre fordele ved at bruge brænde

Som tideligere nævnt er der også andre fordele end bare pengepungen, som du kan opnå ved at bruge brænde. Der er nogle miljø fordele ved at bruge brænde. De miljø fordele ses både ved selv afbrænding af træet, men de ses også de den brændeovn, som du har. Her er det vigtig, at du bruger den rigtige brændeovn, så du ikke kommer til at forgifte luften, som sendes ud til resten af verden. Men hvis du er interesseret i en brændeovn, hvor du vil til at bruge brænde, som din primære varmekilde, så er det en rigtig god ide lige at søge råd og vejledning, så du er sikker på, hvad du har med at gøre. Den råd og vejledning kan du få i de fleste butikker hele landet over, så der er bare med at komme i gang.