Hvem er Autoværksted sønderborg?

Autoværksted sønderborg

Sharing is caring!

Budget Auto Reparation og Transmission er din one-stop-shop for alle dine bilpleje og bil reparation behov. Fra olieskift til mindre eller større køretøjsvedligeholdelsestjeneste, til alle køretøjsreparationer – Vi gør alt.

Vi er familieejet og drives og tjener hele Inland Empire med den største stolthed, fordi vi også bor lige her i samfundet. Vi tror stadig på god gammeldags kundeservice med et smil. Fra det øjeblik du går gennem vores dør, vil du se og føle forskellen. Med mere end 100 års kombineret reparation erfaring inden for bilindustrien har vores medarbejdere den ekspertise, know-how og højteknologiske udstyr til let at diagnosticere, servicere og reparere ethvert problem med din bil – stort eller lille.

Hvad vi kan tilbyde, som autoværksted

Vi arbejder på alle mærker og modeller. Fra Acura og Audi til Volkswagen og Volvo, og alle bilmærker er imellem, kan du regne med ekspertarbejder og kvalitetsdele i hver reparations- og vedligeholdelsestjeneste, vi udfører. Vi reparerer og reparerer endda Classic Cars, Muscle Cars, Sportsbiler, Hot Rods, Custom Cars og Antique Cars.

Vi anvender ASE-certificerede teknikere med uddannelse og uddannelse til at diagnosticere og reparere din bil rigtigt første gang. Vores 3-års / 36.000-mile garanti giver dig ro i sindet : Autoværksted sønderborg

ved hver reparation, og 24-timers vejhjælp er inkluderet i vores garanti.

Vi tilbyder også bugsering til vores butik. Hvis dit køretøj ikke kører eller ikke kan drives, skal du bare ringe til os. Vi tager det derfra med alle nødvendige arrangementer. Du kan stole på, at du vil være i gode hænder.

Faciliteter i vores værksted

Vi forstår, hvor meget du værdsætter bekvemmelighed. Derfor tilbyder vi lokal shuttle / ride service, gratis udlejningsbiler med kvalificerende reparationer og en behagelig ventelounge med WiFi, satellit-tv og gratis forfriskninger.

Forsæt din tillid til os, og vi vil tage rigtig godt vare på dig og din bil. Trods alt kører vores navn og omdømme rundt om i byen.

Hvad er forskellen mellem en transmissionsspoling og en transmissionstjeneste?

En transmissionsvæske flush er en proces ved hjælp af en professionel flush-maskine til fuldstændig skylning af alle automatiske transmissionsvæsker (ATF) fra din transmission. Denne flush fjerner urenheder og snavs fra både transmissionen og fra momentomformeren. Denne flush-service omfatter at køre en specielt designet, sikker rengøringsmiddel gennem transmissionslinierne indtil væsken, der kommer tilbage

er helt ren. Maskinen fylder derefter transmission med ny automatisk transmissionsvæske.

På den anden side dræner en konventionel transmissionstjeneste kun automatgearet (ATF). I denne service tømmes ikke alt væsken i transmissionen ud, og forureninger spyles ikke ud. Mange transmissionseksperter siger, at kun ca. 40% til 50% af det automatiske transmissionsvæske kommer ud i en konventionel service, hovedsageligt på grund af væsken, der forbliver i omdrejningsmomentet. Den gamle væske, der forbliver i transmissionen, vil blande sig med den nye væske, der sættes i som en del af tjenesten.