Send din pakkepost med kurerkørsel

Kurerkørsel

Sharing is caring!

Der er ikke mange, der sender post længere, så priserne for at sende både almindelige breve og pakker er steget voldsomt de senere år. Man bør derfor, hvis man skal sende en pakke ud landet, overveje andre muligheder for at sende sin pakke af sted. Og alt efter hvad det er for noget, man skal sende af sted, så kan man enten overveje et selskab, der er tilknyttet dén webshop, man har købt sine varer på. Eller hvis man selv skal have sendt noget hurtigt af sted, bør man overveje at bruge et transportfirma, som også udfører kurerkørsel.

Hvad er kurerkørsel?

Når man normalt tænker på kurérer, så tænker man ofte på de helt gamle, der i krigen for eksempel løb ud med meddelelser om, at krigen var brudt ud. Det kunne altså være noget meget fortroligt, som skulle fra én person til en anden, og ingen andre måtte vide, hvad der stod i brevet. Det har både foregået i løb, hvor en mad løb af sted, og det er også foregået til hest eller i hestevogn. Det vigtigste var, at brevene og dokumenterne kom hurtigt og sikkert frem, og så få mennesker som muligt fik fingrene i brevet.

Det er lidt en anden form for kurerkørsel, som de danske transportvirksomheder driver i dag, men konceptet om at breve og pakker skal bringes fra én person til en anden, hurtigt og sikkert, holder stadig ved. Og det er netop derfor, man bør vælge et transportfirma til at fragte tingene frem for eksempelvis Post Nord, hvor man ikke er sikker på, hvornår brevet eller pakken kommer frem.

Og hvis du er en virksomhed, har du den fordel, at transportvirksomheden også kan fragte større godsvarer, hvis du for eksempel har en meget stor leverance til en kunde, som du vil være sikker på, kommer frem. Så har transportvirksomheder jo større køretøjer til rådighed, som du kan bruge til leverancen, og kan derfor levere helt op til flere paller af varer til kunden, eller hvor det nu skal leveres. 

Men jeg skal bare sende et brev…

Det er ikke kun større pakker og paller med varer, som transportvirksomhederne kører ud med via kurerkørsel. De kan også levere breve eller endda dokumenter, hvor det er vigtigt, at de kommer direkte til vedkommende, det er rettet imod. Det kan være fortrolige dokumenter, eller måske en vigtig ansættelseskontrakt, som skal leveres hurtigst muligt.

Flere virksomheder tilbyder også ekspreslevering, sådan at du hvis du køber dét, så bliver din pakke eller brevet, du har sendt, leveret indenfor fire og tyve timer. Og det kan man godt have brug for, eksempelvis hvis man i virksomheden har en leverance eller en ordre, som skal være dét eller dét sted i Danmark meget hurtigt.

Og selvom du måske skal betale lidt ekstra for at få sendt en pakke eller et brev via en transportvirksomhed med kurerkørsel, så er du i hvert fald sikker på, at dine varer eller brevet kommer sikkert frem.