Z-skabe, den kompakte måde at opbevare ting på

Sharing is caring!

 z skabe

Hvis du har ansvaret for et varehus eller noget lignende i den stil, så ved du uden tvivl godt, at plads er konge. Den lille kvadratmeter du brugte på et skab eller noget lignende kunne lige så godt være brugt til, at holde lidt flere varer som ville kunne øge din kapacitet og dermed også indtjening. Ja, det er sandt at plads er den store konge når det kommer til opbevaring, og det er da også derfor at vi har for vane ikke kun at bygge ud, men også opad. Hvorfor skulle alle varehuse være så høje hvis ikke for at stable flere og flere ting ovenpå hinanden? Så hvis du står for et varehus er det helt klart, at du leder efter ethvert trick som kan hjælpe dig med at spare lidt plads. Og jeg har netop metoden til dig med de smarte z-skabe.

 

Hvad z-skabe er og hvad de kan gøre for dig

Skabe er lidt af en nødvendighed når man har sådan et varehus. Ens ansatte skal trods alt kunne komme ind og skifte deres tøj og gøre sig klar til arbejdet de skal til at udføre. Uden skabe skal ens ansatte være klædt på hjemmefra (hvilket du ikke får dem til) eller også skal man til at lade dem lægge sine ting alle mulige steder i varehuset hvilket bare vil øge chancen for skader samtidig med, at det ikke hjælper produktiviteten. Nej, skabe er helt klart den ideelle vej frem. Men selv når det kommer til skabe er der faktisk stor forskel mellem hvilke du burde få. De fleste ville tro at et normalt aflangt skab ville være nok, men undersøgelser peger på, at det faktisk er z-skabene som er bedst.

Z-skabene er kort og godt bare nogle skabe, som har lidt af en form for Z. Det betyder i andre ord, at man har sådan et normalt aflangt skab (som i en amerikansk film), men i stedet for at det bare er et skab, så er det to skabe i det som har lidt af en L-form. Så kig på L og forestil dig, at det er to L’er mod hinanden så de nærmest former et rektangel. Det geniale ved denne opsætning er, at den nedre del af L’et (den lille fod) lader personen opbevare sine sko eller andre mindre genstande, mens den lange del af L’et vil lade dem hænge jakker og lignende.

 

Prisen for de vidunderlige z-skabe

Men det vigtige ved dette er jo så hvor meget det koster at få sig sådan nogle z-skabe. For selvom de er hamrende gode er de trods alt ikke gratis. Men den gode nyhed er, at de ikke koster meget mere end helt normale skabe, også selvom de øger produktiviteten i så høj grad. Du kan få flere z-skabe for kun 1990 kroner, hvorimod de før plejede at koste omkring 2690. Dette er altså en pris man ikke rigtig kan have noget problem med, vel? Så overvej z-skabe til dit varehus.